spanduk2
spanduk1111
spanduk3

Kadatangan anyar

PT-1388
PT-1388

AQUATAL kabijaksanaan runtuyan countertop nyucikeun cai -Urang miara cai Anjeun

* Ramping, minimalis, desain stylish
*5 tahapan kombinasi téknologi purifikasi langsung
* Pamungkas, luar biasa, pangalaman nginum anu luar biasa
* Datang nepi ka 18.5cm rubak pasti cocog nanaon dapur
Rincian pamahaman
PT-1399
PT-1399

AQUATAL Circlebar séri nyucikeun cai cooler desktop -Kami jaga cai anjeun

* Elegan, stylish, konsép desain inovatif
* Nampilkeun volume cangkir panas, tiis atanapi campur sareng dispense hiji sentuhan
* Jangkungna pisan low ngan 35cm desain struktur patén sorangan
* Kombinasi optimal kaunggulan, purifikasi, téknologi rékayasa
*UVC-LED sterilization Ngaleungitkeun 99.99% cai-ditanggung baktéri jeung mikro-organisme
* Sustainable, ramah lingkungan.
Rincian pamahaman

produk

nempo jéntré pamastian kualitas

tentang Kami

  • 1

Pikeun leuwih ti 10 taun, Suzhou Puretal Eletric Co., Ltd geus digawé pikeun minuhan kabutuhan tumuwuh pikeun kualitas hadé, cai cleaner ku ngamekarkeun, ngahasilkeun sarta pamasaran sauntuyan komprehensif sistem perlakuan cai.Kalawan pangaweruh éksténsif jeung pangalaman vast, Puretal geus diposisikan diri salaku panaratas internasional tur innovators di wewengkon cai.Nyadiakeun solusi optimal pikeun sakabéh filtration jeung purifikasi cai needs.Our produk nyertakeun dispenser cai, nyucikeun cai, sistem RO jeung UF, maker soda, maker és, botol cai jeung pitchers cai. Exporting ka Amérika, Éropa, Amérika Kidul jeung Pasar Asia Tenggara .

diajar deui

mitra kami